syNNergy

Η επικοινωνία συναντά την προσβασιμότητα και η προσβασιμότητα επικοινωνείται.
6978 441373
nefelirantou@gmail.com
- Backstage

Our Team

Δρ. Νεφέλη Ράντου

Με ακαδημαϊκές σπουδές στην αναπηρία και πολυετή εμπειρία στο χώρο  των media, είμαι συνιδρύτρια της syΝΝergy. Παρέχω συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα Επικοινωνίας και Προσβασιμότητας, αρθρογραφώ για κοινωνικά ζητήματα, σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, οργανώνω και υλοποιώ projects επικοινωνίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, με έμφαση στη συμπερίληψη και τις ίσες ευκαιρίες.

Έχω εργαστεί στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ επί 13 χρόνια, παρουσιάζοντας σε καθημερινή βάση το δελτίο ειδήσεων για κωφούς/βαρήκοους ενώ ήμουν υπεύθυνη παραγωγής για την εκπομπή «Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ», η οποία προβαλλόταν στο κανάλι της Βουλής και σε 26 περιφερειακούς σταθμούς.

Από το 2008, ως διερμηνέας νοηματικής, έχω απασχοληθεί σε διάφορες περιστάσεις όπως σποτ/ενημερώσεις/προσβάσιμο οπτικοακουστικό υλικό, εκδηλώσεις εθνικού (Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας, Coca-Cola-ReGeneration, ΓΣΕΒΕΕ, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Cisco, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) αλλά και διεθνούς (Ευρωκοινοβούλιο, OHE, Ευρωπαϊκή Επιτροπή) ενδιαφέροντος, επιστημονικές ημερίδες (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πάτρας, Δυτικής Αττικής), πολιτικές ομιλίες (ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ).

Έχω εργαστεί σε πλαίσια ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης επί σειρά ετών, εκπαιδεύοντας μαθητές με αισθητηριακές, κινητικές και νοητικές αναπηρίες καθώς και νευροαναπτυξιακές διαταραχές.

Είμαι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Αθήνας στην Ειδική Αγωγή – Προσβασιμότητα, με σπουδές στην Κοινωνιολογία και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή. Ζω στην Αθήνα, έχω δύο παιδιά και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για τις νέες γενιές.

Νίκος Υποφάντης

Με τηλεοπτική και ραδιοφωνική εμπειρία πλέον των 25 ετών και σπουδές στη δημοσιογραφία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το marketing και την επικοινωνία, είμαι συνιδρυτής της syNNergy. Καταρτίζω πλάνα επικοινωνιακής στρατηγικής, προσαρμοσμένα στις επικοινωνιακές ανάγκες του πελάτη μου και παρέχω συμβουλευτική ως προς τα κατάλληλα μέσα επικοινωνίας. Με βαθιά πίστη στις συνέργειες, υλοποιώ το όραμά μου για μία συμπεριληπτική κοινωνία.

Εργάζομαι στην τηλεόραση του Αction 24, παρουσιάζοντας καθημερινά την πρωινή έκπομπη “Action Τώρα” με τη Ντόρα Κουτροκόη  ενώ αρθρογραφώ  στο flash.gr αλλά και σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά επιχειρηματικού ρεπορτάζ, εμπορίου ενέργειας, καινοτομίας, τεχνολογίας και της  «πραγματικής» οικονομίας.

Επί σειρά ετών, έκανα αρχισυνταξία στην εκπομπή «Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ»,
με θεματικές γύρω από την αναπηρία (προβολή στο κανάλι στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής και σε 26 περιφερειακούς σταθμούς).  To ενδιαφέρον μου εστιάζεται σε κοινωνικά ζητήματα καθώς και στον εθελοντισμό.

Είμαι Σύμβουλος Επικοινωνίας σε ιδιώτες και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς και Επιμελητήρια όπως η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, κτλ. Αναλαμβάνω media trainings καθώς και συντονισμό/παρουσίαση σε ημερίδες και εκδηλώσεις.

Έχω εργαστεί για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ επί 23 χρόνια ενώ παρουσίαζα την εκπομπή με θέμα την επιχειρηματικότητα “Ready Business”. Οι σπουδές μου είναι στην επικοινωνία, τα ΜμΕ και τη διαφήμιση. Μιλάω ισπανικά και αγγλικά και έχω τρία παιδιά. Δεν μπορώ να φανταστώ τον κόσμο χωρίς να υπάρχει εξέλιξη και συνεχής δημιουργία.

Η ταυτότητά μας 

Εργαζόμαστε σκληρά. Ξυπνάμε νωρίς το πρωί και ξεκινάμε δυναμικά την κάθε μας ημέρα. Ορίζουμε με θετικό πρόσημο την καθημερινότητά μας.

Επικοινωνούμε ουσιαστικά. Ακούμε προσεκτικά και εστιάζουμε πρωτίστως στην κατανόηση των μηνυμάτων.

Μαθαίνουμε συνεχώς νέα πράγματα για να βελτιώνουμε τις επιλογές μας, να εξελισσόμαστε και να δημιουργούμε καλύτερα αποτελέσματα.

Οι λέξεις για εμάς έχουν δύναμη· τις επιλέγουμε προσεκτικά για να περιγράψουμε τη ζωή μας και τις επιλογές μας, τις επαγγελματικές μας σχέσεις και την πορεία αυτών που κάνουμε.

Ως γονείς, νιώθουμε ότι το χρέος μας είναι διπλό καθώς  επιδιώκουμε να αποτελούμε παράδειγμα εξέλιξης, προσωπικής και επαγγελματικής, και θετικά πρότυπα για τα παιδιά μας.

#growthmindset #positivity #hardworkers #listeners #learners #doers

Our Partners

focus-on logo
el translations
advetise

syNNergy